Workshops 2kWorkshops op maat
Ga naar:
Workshops Streekcentrum - Ooievaarsdorp Het Liesvelt in Groot-Ammers
Workshops "Beeldhouwgroep BeeldTaal"

Impression 4kWorkshops op maat

Wat dacht u van het organiseren van een workshop intuïtief beeldhouwen voor een groep vrienden, kennissen of een bedrijf?

In onderling overleg is er veel mogelijk, zoals bijvoorbeeld de locatie: u kunt kiezen voor een eigen locatie, zelfs bij u thuis of op het bedrijf, of voor een locatie in de buurt van Stolwijk. De details worden uitgewerkt zodra bekend is hoe groot de groep is, minimaal 5 en maximaal 7 personen. Om een indruk te krijgen van hoe de workshops gegeven worden en van het werk van Remi kunt u onderstaande tekst lezen en de links aanklikken. U kunt contact leggen met Remi via e-mail of het Contact formulier op de site.

Workshop intuïtief beeldhouwen
Workshop 13kHet ontspannen en intuïtief werken vanuit de steen vormt de basis van de workshop. Intuïtief beeldhouwen is een werkwijze waarin de uiteindelijke vorm ontstaat uit een direct contact tussen materie (steen) en gevoel. Tijdens de workshop leert u werken met de materie (steen) en de handgereedschappen die nodig zijn om de steen te bewerken. Motivatie en interesse vormen de basis om deel te nemen aan deze workshop.

Werkwijze en steensoorten
Op een afgesproken dag gaan wij met de hele groep een steen uitzoeken op een nader te bepalen locatie. Een belangrijk deel van het intuïtieve beeldhouwen is, dat u de steen zelf uitzoekt en er zodoende direct "iets" mee hebt. We kunnen kiezen voor diverse steensoorten uit Zimbabwe, zoals bijvoorbeeld: Springstone, Serpentine, Green Opal, Cobalt, Albast in diverse kleuren en India Stone. Deze steensoorten variëren in hardheid, formaat en kleur. Steen koopt u per kilo vanaf circa 3,00 Euro, dit wordt ter plekke direct contant afgerekend.

Workshopdagen en workshoptijden
In overleg op donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen, dit gedurende het seizoen van mei t/m september. Elke workshopdag begint om 09.30 uur, de lunch is om 12.30 uur en we werken door tot 17.00 uur. U heeft minimaal drie tot vier dagen nodig om een (niet te groot) beeldhouwwerk te creëren.

Kosten
De kosten zijn 70,00 Euro p.p. per dag. Bij het bedrag van de workshop is inbegrepen: professionele begeleiding, gebruik van beeldhouwbokken en diverse handgereedschappen. De kosten voor koffie, thee, soep en lunch zijn niet bij de workshop inbegrepen.

U dient zich er van bewust te zijn dat de gehele verantwoording gedurende de door/voor u ingeplande workshopdagen en op de dag dat we stenen gaan kopen, incl. het vervoer er naar toe en terug naar huis, bij uzelf ligt. De organisatie is in het geheel niet aansprakelijk. Neem dus geen enkel risico.

Wijzigingen voorbehouden. Betaling dient vooraf te geschieden. Na betaling is uw deelname definitief.

Wilt u meer informatie t.a.v. deze workshops ontvangen, dan kunt u mij mailen of via de Contactpagina reageren.

Remi Kruizinga, Beeldend Kunstenaar

Telefoon: 06-53 30 31 07

Meer informatie over intuïtieve beeldhouwkunst uit Zimbabwe, lees verder op: Wat is intuïtief beeldhouwen.

To Index/Homepage 1k
Top 1k