WAF 2KWorld Art Foundation exhibitions


WAH Logo 7kWorld Art Foundation, Eerbeek, the Netherlands
Exhibition: "Moving Stones" 18 July to 19 September 2004

Afscheids-expositie "Moving Stones"
Tekst: Norbert Simons, voorzitter World Art Foundation

Vanaf 1995 hebben wij ons ingezet om via vele exposities en activiteiten de hedendaagse beeldhouwkunst uit Zimbabwe en andere, voornamelijk niet westerse, kunst te promoten. Per 1 oktober gaan wij naar een nieuwe locatie. Vanaf medio april 2006 zullen wij de galerie en beeldentuin met een geheel vernieuwde collectie heropenen op ons nieuwe adres. Van onze huidige collectie willen wij zo min mogelijk verhuizen en daarom bieden wij tot 15 september 2004 een groot aantal beelden en andere kunstvoorwerpen aan tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs.

Kunst en beweging is een onlosmakelijke koppeling. Voor ons is kunst een communicatiemiddel. Door deze communicatie is een beweging tot stand gekomen tussen mensen en culturen. Dit heeft in de afgelopen jaren veel mensen bewogen. Door de wijze waarop wij kunst promoten zijn veranderingsprocessen op gang gekomen en inzichten verbreed en vernieuwd. Ook zijn er bij ons veel bewogen momenten geweest die veranderingen tot stand gebracht hebben. Wij willen iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan al deze beweging bedanken. Wij bewegen ons naar een nieuwe locatie en gaan ervan uit dat u onze bewegingen blijft volgen.

Norbert Simons en Hermien Esselink hebben inmiddels een nieuwe, geschikte locatie gevonden om hun passie voort te zetten. Zij hebben de nieuwe locatie de naam "World Art House" gegeven. Vanaf 17 april 2006 kunt u weer genieten van alles wat het "World Art House" te bieden heeft en op een nieuw adres. De collectie kunst zal worden uitgebreid, o.a. met bijzondere kunst uit verre landen, waaronder Australië.

World Art House
Elsteren 11 - 5855 AS Well (Limburg)

Tel.: 0478-50 29 00
Site: http://www.worldarthouse.nl
e-mail: info@worldarthouse.nl

Site WAF 3K


To Index/Homepage 1k
Top 1k