Site WAF 3KEen stukje waardering ten aanzien van de
World Art Foundation

en de toenmalige
locatie
in Eerbeek


In het vroege voorjaar van 1998 werd ik met regelmaat door enkele van de vele bezoekers aan de Gallery/Beeldentuin van de World Art Foundation attent gemaakt op de hoogwaardige beeldhouwkunst die hier ten geëxposeerd werd. De World Art Foundation was toen gevestigd in Eerbeek t.w. Boerderij en Landgoed "Tem Veyne". Het enthousiasme van deze kunst- cultuur en natuurvrienden was overweldigend en de aan mij verstrekte informatie ging verder dan alleen de kunst. Onder andere naar aanleiding hiervan heb ik zelf in het voorjaar van 1998 "Tem Veyne" bezocht en raakte sterk onder de indruk van de wijze waarop de heer Norbert Simons (World Art Foundation) werkt. Ik heb de jaren erna, tot eind 2004, genoten van mijn bezoeken en zeker het volgen van de workshops.

Norbert Simons 13kDe volgende aspecten dienen zeker genoemd te worden:

Respect is, denk ik, het juiste woord om uiting te geven aan hetgene Norbert Simons (foto) in Eerbeek heeft opgezet en heeft ontwikkeld.

Het resultaat: de mooiste collectie in Europa.

Norbert Simons en Hermien Esselink hebben inmiddels een nieuwe, geschikte locatie gevonden om hun passie voort te zetten. Zij hebben de nieuwe locatie de naam "World Art House" gegeven. Vanaf 17 april 2006 kunt u weer genieten van alles wat het "World Art House" te bieden heeft en op een nieuw adres. De collectie kunst zal worden uitgebreid, o.a. met bijzondere kunst uit verre landen, waaronder Australië.

World Art House
Elsteren 11 - 5855 AS Well (Limburg)

Tel.: 0478-50 29 00
Site: http://www.worldarthouse.nl
e-mail: info@worldarthouse.nlTo Index/Homepage 1k
Top 1k