Sculptures 2kPaintings 2kProjects 2kInfo 2k

Projects 4k        
         

Het beeld "Decision" is begin april 2002 aangekocht door een grote rechtsbijstands-organisatie in het westen van het land. Het beeld is geplaatst in de ontvangstruimte voor de cliënten op een handgemaakte, notenhouten sokkel.

De verantwoordelijke medewerkers van dit bedrijf hebben deze beslissing zeer weloverwogen genomen. Zo waren er verschillende criteria waar het beeld aan moest voldoen: de intuïtieve beeldhouwkunst is het uitgangspunt, het dient kracht uit te stralen, de inspiratie voor het maken van het beeld en het verhaal achter het beeld van de kunstenaar is passend, er is een relatie tussen het beeld en de cliënten die de organisatie bezoeken.

De ultieme plaats voor "Decision".
Haar doel is bereikt!In April 2002 "Decision" has been purchased by a large company in legal assistance in the Netherlands. The sculpture has found its place in the waitingroom for the clients, standing on a handmade wooden socle.

In order to be able to meet the particular profile and characteristics of the company, the purchase of the sculpture has been well considered. The premisses are: intuitive sculpting, the power of the sculpture, the inspiration and the motiv of the artist, the connection between the clients of the company and the sculpture.

"Decision", on the right spot!
"Decision", a sculpture with a mission!

 

Decision op sokkel 12k

"Decision", op z'n plaats!
"Decision", on the right spot!

   
         
         

To Index/Homepage 1k
Top 1k