Qunst Queeste logo 3k

Kunstenaars van Kunstkring Qunst Queeste exposeerden bij de Stichting Streekmuseum "Crimpenerhof" voor de Krimpenerwaard

Remi Kruizinga en Jacqueline Zwiers van Kunstkring Qunst Queeste exposeerden van 11 oktober 2003 t/m/ 15 januari 2004 bij de "Crimpenerhof" t.b.v. het 50-jarig bestaan van dit streekmuseum (voor de gehele Krimpenerwaard).

De kunstwerken verbeelden de hedendaagse blik op de cultuur in de Krimpenerwaard en het Streekmuseum. Daartoe werd uitgegaan van het thema "verleden, heden en toekomst van het cultureel erfgoed van de Krimpenerwaard".

U kunt het museum het gehele jaar door bezoeken op dinsdag t/m zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur. Op 1ste kerstdag, oud- en nieuwjaarsdag is het museum gesloten.

Het was een uitzonderlijke expositie!
Adres: IJsseldijk 312
2922 BM Krimpen a/d IJssel
Telefoon: 0180-514 866

Fifty, Springstone 20k

"Fifty", 2003 by Remi Kruizinga (Thema "Verleden")

Het beeld is vervaardigd uit Springstone met aan één zijde een inlay (Romijnse L = 50) uit Green Opalstone. Het is ca. 55 cm hoog en het gewicht is ca. 25 kg

Het is speciaal voor deze expositie gemaakt en het werd, evenals het werk van Jacqueline, tijdens de expositie te koop aangeboden. 10% van de verkoopwaarde kwam ten goede aan het lustrumcadeau voor het streekmuseum.


Jacqueline Zwiers heeft het schilderij rechts voor deze expositie vervaardigd.
Thema "Heden".
Materiaal acryl
Afmetingen 70 x 50 cm.

Titel:
"Hier c'est aujourd'hui, et aujourd'hui c'est avant-hier"

of wel;
"gisteren is vandaag, en vandaag is eergisteren"


Schilderij Jacqueline 16k

To Index/Homepage 1k
Top 1k